Programajánló: Kína a Mesterségek Ünnepén

Forrás: www.mestersegekunnepe.hu

Újabb hosszú hétvége elé nézünk itt augusztus 20. tájékán. Én pedig már hagyományszerűen készülök föl a Várba, a 32. Mesterségek Ünnepére. 
Idén is, mint minden évben, nemcsak hazai iparművészek, de külföldi meghívott vendégek is bemutatják egyedi népi motívumaikat és technikájukat ezen a rangos messze földön méltán híres eseményen. És itt is lesz ez a kis iromány a blogomhoz kapcsolódó. Idén ugyanis keleti mesterek érkeznek hoznánk Kazahsztánból, Iránból, Mongóliából, Türkmenisztánból, Kirgizisztánból, Üzbegisztánból és Kínából! Kalligráfia és teaszertartás? Bizton állíthatom, hogy mindebben és még sok más gyönyörűségben lesz részünk! 
Az esemény négy napon keresztül tart. Tegnap, augusztus 17.-én vette kezdetét, és nemzeti ünnepünkön, augusztus 20.-án ér véget. Bátorítok mindenkit, hogy látogasson el ezen napok egyikén a Budai Várba, természetesen jó sok vízzel feltankolva, napszemüveggel és kalappal a fején, lévén hogy nagy meleg lesz, annyi már bizonyos! Én ma megyek, kivel fogok találkozni?

Bővebb információért keressétek fel az alábbi linkeket:
http://www.mestersegekunnepe.hu/ - A Mesterségek Ünnepének hivatalos oldala
https://www.facebook.com/mestersegekunnepe/ - A Mesterségek Ünnepének hivatalos Facebook-oldala
https://www.facebook.com/events/357502678106355/ - Az idei esemény facebook oldala
https://www.facebook.com/events/2149924348618709/ - Kína a 32. Mesterségek Ünnepén



Megjegyzések