ELŐZETES: A Thousand Days' Promise stábjáról

Source: DramaFever

Viszonylag egy régebbi sorozatnak kezdem hamarosan a fordítását, így a színészek nem mindenkinek lehetnek ismerősek, hiszen a koreai sorozatgyártás pont olyan mint Hollywood. Van akinek épp szárnyal a karrierje, őt már a szeméről is megismerjük, és vannak, akik egy kicsit háttérbe szorulnak. Ami biztos, hogy az A Thousand Days' Promise stábja kifogástalan játékot mutató színészeket sorakoztat fel, s szem nem marad szárazon előadásmódjuktól! 
Amolyan beharangozóként gyűjtöm most össze a sorozat fő- és mellékszereplőit, illetve hogy honnan ismerhetitek őket!

Soo Ae - Lee Seo-Yeon
A főhősnőt alakító színésznőnek nincs könnyű dolga, hiszen egy betegséggel és szívfájdalommal küzdő nő bőrébe bújik. Okunk azonban nem lehet a panaszra, Soo Ae tökéletesen hozza a szerepét, az első percben még a boldog, mosolygós nőtt látjuk, a következőben pedig az embert, aki a tagadást és ámítást választja az igazsággal és a szembenézéssel szemben. Ahogy azt sokan tennék. Óvva az igazságtól, szeretteinek nem mondja el féltett titkait, a férfit és az őt markában tartó betegséget. Egyedül igyekszik megküzdeni gondjaival, ahogyan azt gyerekkorától kezdve tette, amikor is apja elhunyt, anyja pedig magára hagyta kistestvérével együtt. 


Kim Rae-Won - Park Ji-Hyung


Ezt a mosolygós kis színészt már jóval többen ismerjük, én magam a Gourmet-ban találkoztam vele először, ott tudtam meg, milyen nagyszerű alakítást képes nyújtani. Nos itt, Gourmet-beli szakácstanonc karakterével ellenben egy anyuka szoknyája mögé bújó apuci pici fiát láthatjuk, aki bár első ránézésre egy focilabda (oda gurul, ahova rúgják), valójában egy nagyon összetett személyiség, aki próbál egyensúlyt találni a szerelem és a családja között. Ehhez azonban saját lábára kell állnia, önmagával is szembe kell néznie, és komoly döntéseket kell meghoznia. 

Lee Sang-Woo - Jang Jae-Min

Jae-Min, az unokatestvér és az iskolai jó barát, akinek Ji-Hyung és Seo-Yeon egymást köszönhetik. A probléma azonban ott kezdődik, hogy Jae-Min a legjobbat akarja szeretett unokatestvérének, Seo-Yeon-nak, és nem tud róla, hogy barátja Ji-Hyung viszonyt folytat vele, ami már eleve halálra van ítélve. Lee Sang-Woo-hoz eddig még nem volt szerencsém, komoly elvárásaim lesznek a karakterével kapcsolatban! Őrlődni fog, ez biztos, alig várom, hogy lássam az ő alakítását is!

Még egy-két hét, és érkezik az Ezernapos ígéret első része! 




Megjegyzések