FORDÍTÁS: General and I 39.rész

39.rész

Megjött a tavasz (vagy inkább kora nyár), én pedig kiszabadultam a szabadba kirándulni, valamint beiktattam a tavaszi nagytakarítást és ruharendszerezést. Ennek eredményeképpen a laptopomat alig láttam, és ezáltal fordítani sem volt alkalmam, amikor pedig igen, akkor pedig csigát játszottam, és lassan haladtam, elnézést érte!

Jó szórakozást a 39. részhez!

Fontos!
Kezdődik az allergiaszezon! Meneküljön, akinek kedves az élete! (Én már tüsszögök két napja!)


Megjegyzések

  1. Drága Lili!Köszönöm szépen a 39.részt.Nagyon örültem,hogy végre megszöknek a hercegnő és szeretett férje karmaiból,pedig milyen kedvesen dobta volna oda ágyasnak,mert ugye mindent megtesz,hogy a férjét boldoggá tegye,de hogy Ping Ting mit érez,azzal nem foglalkozik.Érdekes az emberi természet,tényleg csak a saját érzelmei és érdekei alapján cselekszik,pedig itt nem csábították el a szeretett férjet,hanem ő követi a saját rögeszméit,aminek persze semmi köze a szerelemhez.Na de ne csodálkozzunk ezen,hiszen aki lát az tuja hogy működik ez a világ.Lehetne róla rengeteget beszélni,de inkább azt gondolom,hogy amit már látunk és felismertük a saját életünkben próbáljuk élni,akkor talán változik ez a világ :) Te pedig csak élvezd a gyönyörű tavaszt és inkább mindenki menjen a szabadba,mint hogy a gép előtt üljön.Most én is megyek Szentendrére és sétálok egy jót a Duna parton.Csodás hétvégét Neked <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Cicus! :)
      Nagyon szívesen! Hát igen. Sejtettem előre, hogy azok akik még valamennyire kedvelték a hercegnőt, most majd nagyon megutálják érte. Okkal vagy nem okkal... Nos, az majd később kiderül.:)
      Igen, ilyen az emberi természet. Kifürkészhetetlen, de a probléma akkor van, ha saját magunkat sem ismerjük. Hiszen akkor nem tudunk változtatni rajta és nem ismerjük fel a hibáinkat. Yao Tian hercegnővel is ez fog majd történni. Hogy hogyan, azt nem árulom el. :)
      Igyekszem, a hétvégét megint a szabadban töltöm, kiülök a kertbe, és úgy tanulok!
      Neked is szép hétvégét, és jó kirándulást! :) Szentendre annyira csodaszép mindig és minden évszakban!:)

      Törlés

Megjegyzés küldése