ÚJ FORDÍTÁS: The Scent

Sziasztok!
Habár írtam, hogy vissza kell térnem a tanulmányaimhoz, és ebből adódóan kevesebbet is tudok fordítani, azért ne aggódjatok, nem feledkeztem el róla, hogy ígértem nektek egy filmet! Ez pedig az Illat!




Maga a film felirata körülbelül négy General and I résznek felel meg, úgyhogy nem haladok vele túl gyorsan, főleg hogy mellette fordítom a sorozatomat. Azonban gyors számítások végzése után arra jutottam, hogy körülbelül február közepére elkészülök vele! Addig is fogadjátok szeretettel a beharangozó szinopszist, és vessetek egy pillantást az előzetesre! 

A filmről:
műfaja: vígjáték, bűnügyi, thriller

Egy nyomozó (Park Hee-Soon) másodállásban magánnyomozóként dolgozik, méghozzá házasságtörőket leplez le. Új ügyfele a gyönyörű Soo-Jin (Park Si-Yeon), aki felkéri őt, hogy fotókat készítsen férjéről, amint épp megcsalja őt. Amikor a nyomozó elmegy és akcióba lépne, holtan találja a férjet, ő pedig gyanúsított lesz. Nyomozónkat egy másik nyomozó (Joo Sang-Wook) veszi üldözőbe, neki pedig muszáj megtalálnia a valódi gyilkost, ha nem akar élete végéig rács mögött ülni.

Szereplők:
Park Hee-Soon - Kang Sun-Woo
Park Si-Yeon - Kim Soo-Jin
Joo Sang-Wook - Hang Gil-Ro nyomozó
Kim Jung-Tae - Seo nyomozó
Lee Han-Wi - Sa főnyomozó
Lee Kwang-Soo - Gi-Poong
Cha Soo Yeon - Hye-Young




Megjegyzések

  1. Kedves Milly! Jónak ígérkezik az Illat c.film.Várom a fordításodat.Magdimama

    VálaszTörlés
  2. Milly, nagyon jó lesz. Már előre örülök neki és köszönöm szépen ! ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése