OFF: BIGBANG COMEBACK!

Nem vagyok éppen egy bulvározós típus, és ebből a feliratmegosztós blogból sem tervezek éppenséggel Story magazint csinálni, de most muszáj megosztanom az örömömet! Aki ismer, az tudja, hogy hallgatok kpop-ot, de nem tartozom egyik fandom-hoz (rajongói klub) sem... na jó, egyhez azért mégis! 


Életem végéig VIP maradok, és ezen semmi sem fog változtatni! Jöhet ide EXO, BTS, GOT7, de én kitartok amellett, hogy ők legendák. Voltak és lesznek a KPOP koronázott királyai. Megmosolyogtat, amikor a kommenteket nézegetem, ahol a rózsaszín felhőben lebegő rajongók saját feltörekvő kedvenceiket próbálják a trónra emelni a "vén" BigBang rajongók előtt, akik között olyanok is előfordulnak, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mi az kpop, mert bizony a BigBang már rég túllépte a koreai popzene rajongóinak egyre táguló világát.

Azonban mint minden kpop bandát, így a BigBang-et is utolérte a végzet. Na nem, nem fognak feloszlani, habár a rajongók legnagyobb félelme egy ideig beigazolódni látszott. Voltak rá utalások, egy-egy elejtett mondat arról, hogy a tavalyi MADE koncertek az utolsó közös fellépéseket jelentették a srácoknak, de ha jobban átgondolja az ember, akkor megrázza a fejét. Na azért nem így megy ez. Mindenki a tagok sorkatonai szolgálatát tekintette a banda halálos-ítéletének, hiszen az két év, és ki tudja, hol lesz a világ két év múlva. Azonban ha figyelembe vesszük, hogy annak ellenére, hogy ők nem adnak ki fél évente egy-egy újabb klipet, mint a legtöbb csapat (a figyelmet fenntartva, nehogy egyik pillanatról a másikra eltűnjenek a süllyesztőben), azzal az egy-kettővel fenekestül felforgatják a kpop ipart egyik percről a másikra. És ami a legfontosabb, a YG sem fog lemondani arról a hatalmas bevételről, amit ez az öt fiú hoz nekik. 

Szóval mindenki fellélegezhet; az álompasi TOP, a cukipofa Seungri, a humorzsák Daesung, a vedd-le-kérlek-a-pólódat Taeyang, és a kpop legmeghatározóbb alakja, G-Dragon egy ideig még biztosan együtt folytatja! És az is biztos, hogy mi megvárjuk őket! :)  



Nektek melyik tetszett jobban? 
LAST DANCE vagy FXXK IT?
Én nem tudok dönteni! 

Megjegyzések