FORDÍTÁS: Gourmet 1.rész


1. rész

Sziasztok! :) 

Visszatértem legújabb projektemmel, a Gourmet-val! Ez egy 24 részes sorozat, és sajnos nem tudom milyen tempóban fogok haladni vele, de mindenképpen igyekszem! Egy-egy rész 600-800 soros, de persze sok múlik (oké, minden ezen múlik), hogy mennyi időm van fordítani! Addig is kukkantsátok meg az első részt! :) Jó szórakozást! 

Bevezető: 

Történetünk főszereplői Lee Sung-Chan egy melegszívű szakácstanonc, és Kim Jin-Soo, egy butuska vidéki kány, aki Sung-Chant traktálja nagy vágyával, ami nem más, mint egy gasztro-rovat vezetőjének lenni. Oh Sook-soo, Sung-Chang nevelőapja, és az egyetlen olyan személy, aki hisz a fiúban. 

Sung-Chan egy boldog és okos, főzni szerető fiatal férfi. A lehetőséget, hogy nevelőapjának jó nevű éttermének fősépje legye, átadja féltestvérének. Elindul, hogy fölfedezze a világot és az országok különböző ízeit. Egyidejűleg rájön, hogy milyen jó is ebben. Amikor az apja kijelenti, hogy nem fogja nevelt fiát választani az étterem igazgatójának, jeges féltékenység és versengés alakul ki! 

Főszereplők:
Kim Rae Won 
- Lee Sung Chang
Nam Sang Mi - Kim Jin Soo


FIGYELEM!
Amennyiben a film megtekintése alatt nincs semmi ehető a közelben, ne állj neki! 


A feliratok  a HDTV.X264.720P-MOOHAN verzióhoz készülnek!
(de szerintem minden fellelhető verzióhoz passzol!)



Megjegyzések

  1. Köszönöm szépen, begyűjtve!!

    VálaszTörlés
  2. Ígéretes,köszönöm.Vittem a feliratot.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönet a 6.-ért, már nagyon vártam :) ♥

    VálaszTörlés
  5. Köszönet a 6.-ért, már nagyon vártam :) ♥

    VálaszTörlés
  6. sziasztok! kedves Milly itt sem sikerült letölteni a 8. rész feliratát ugyanaz a jelenség...lehet ez a tech. ördöge kavar be... Kata58

    VálaszTörlés
  7. üdv sajnos nem tudom a 10-rész letölteni már minden hol probáltam ,de nem jártam sikerrel ,ha tudnál segíteni köszönöm .
    denes.ilona52@hotmail.com

    VálaszTörlés
  8. Kedves Milly légy szíves írd meg vagy add meg a linket ehhez a sorozathoz. A HDTV.X264.720P-MOOHAN verziót sehol nem találom ahonnan le tudnám tölteni. Válaszodat előre is köszönöm. üdv. ququcs

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése