FORDÍTÁS: Nagyon Átlagos Páros


Nagyon Átlagos Páros
(Very Ordinary Couple)


Ahogy ígértem, elkészült Kim Min Ki filmjének, a Nagyon Átlagos Párosnak (Very Ordinary Couple) a fordítása. Én itthon mindenkivel megnézettem, egyetértettünk abban, hogy mennyire aranyos kis történet ez! Túl komoly gondolatokat nem ébreszt, bár néhány hölgytársamban biztos felébreszti a feminista énjét egy-egy pillanatban! ;) 

Akinek még nem lenne túl sok fogalma róla, hogy pontosan "mi a halál is ez", annak itt egy kis betekintő magáról a filmről: 

Young (Kim Min-Hee) és Dong-Hee (Lee Min-Ki) ugyanabban a bankban dolgoznak. Három évig titokban randiztak, de nemrég úgy döntöttek, véget vetnek a kapcsolatnak. Mindketten azt mondják a másiknak, hogy jól vannak, de belül egyáltalán nem így érzik. Young munkatársa Son (Ra Mi-Ran) szól Young-nak, hogy be akar mutatni neki valakit még aznap este egy vacsora keretében. A bank dolgozóinak tartott vacsorán mindenki részt vesz, köztük Dong-Hee is, aki féltékeny lesz és rosszakat kezd mondani Young-ról előtte és a férfi előtt, akivel épp akkor találkozik először. Young megharagszik Dong-Hee-ra és leönti sörrel. Ekkor a kettejük közti kapcsolat mindenki számára egyértelművé válik.
Szörnyű szakításuk még rosszabbá válik, amikor a "kölcsönkenyér visszajár" címszó alatt Dong-Hee visszaköveteli a laptopját, amit Young tisztességgel vissza is küld, miután... miután darabokra zúzta. Dong-Hee azzal válaszol, hogy visszaküldi a nő minden holmiját, beleértve a már rohadt ételt is. Hogy olajat öntsön a tűzre, Young, amikor belép a Facebook fiókjába, meglátja, hogy Dong-Hee már egy másik lánnyal jár.
Tudnak egymás nélkül élni? Tudnak együtt élni? 

Szereplők: 
Lee Min-Ki - Lee Dong-Hee
Kim Min-Hee - Jang Young





Megjegyzések

Megjegyzés küldése