OFF: Továbblépés


Sziasztok! 

Megint itt egy off-bejegyzés, most kicsit filozofikusra veszem a figurát. 
Nos, azok akik követnek, tudják, hogy már csak három rész van hátra a Hotelier-ből, utána elbúcsúzunk a szereplőktől. De én már most - fordítás közben - is látom, hogy mennyi minden fog még a vége előtt történni. Ahogy azt a legtöbb sorozattól megszoktuk. Számomra hasonló sorozatok voltak a Kill me Heal me, Doctor Stranger, de a végtelenségig lehetne sorolni a drámákat, ahol a rendezők elfelejtették, mennyi is az epizód-limit és az utolsó három résznél eszük bejutott és felkiáltottak hogy "A macska rúgja meg, idő van srácok"! Lehet, hogy nem pont ezekkel a szavakkal, de valami hasonlót mindenképpen el tudnék képzelni.  

Visszatérve a sorozatokra... Mint láttátok/látjátok fent jobb oldalon megjelent egy újabb oldal, "Kérések és Kérdések" néven, ahol kérdéseket tehettek fel nekem sorozatokkal, annak felirataival kapcsolatban. Mivel hamarosan befejeződik a Hotelier-projekt, várom a kéréseket a következő projekthez! Írjatok nyugodtan. Akár itt, akár a fentebbi menüpontba! Én látni fogom!


De! Mivel közeleg az érettségi (ha hiszitek ha nem, az a május rettentő közel van...) és beindult nálunk a tétel-dolgozat dömping, olyan sorozatokat kérek, amit nem tudok gyorsan fordítani, de az is könnyen megeshet, hogy a fordítást majd csak később kezdem el. Ezért ajánlom, hogy ne futó sorozat legyen, mert azt nem tudnám követni!  

Én most fejeztem be a Shut Up! Flower Boy Band-et ami naaagyon jó volt, fel is került a kedvencek listámra! Azóta pedig - nem meglepő módon - Infinite klippeket nézek sóhajtozva, azokon is azt a bizonyos csodaszép arcot keresve! Na, kire gondolok? ;)





Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik az új oldalad!
    Ja! Köszönni meg elfelejtettem, bocs.
    SZIA!
    Ötletet sajnos nem tudok adni. Volt egy nagyon jó angol nyelvű videó megosztó, kimondottan koreai sorozatok, ABC sorrendben. De valamiért törölték. Onnan tudtam volna ajánlani, de a címét már sajnos nem tudom.
    Szívesen megnézném, A white towert Annak sem látok magyar feliratot. A kedvenc, kedves színészem szerepel benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Nos, fogalmam sincs melyikről lehet szó sajnos.
      Viszont -emberibb órában- az említett sorozatot lecsekkolom és meglátom mit tehetek :)

      Törlés

Megjegyzés küldése