FORDÍTÁS: Erőszakos Ügyész


AZ ERŐSZAKOS ÜGYÉSZ

Kedves filmrajongók!

Elkészültem a Violent Prosecutor magyar feliratával! Egy nagyon jó történetet, egy brutál jó filmet, és annak nehéz nyelvezetű feliratát hoztam ma! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a krimit, a vígjátékot és a vicces pasi-komoly srác formációt! Ennél a műremeknél mindegyik adott!
Jó szórakozást hozzá!
Szinopszis: 
Byun Jae-wook egy indulatos ügyész, és az igazságért harcol! Híres erőszakos és alapos nyomozási módszereiről. Egyik gynúsítottját a kihallgatás után holtan találják. Byun Jae-wook-ot letartóztatják és 15 év börtönbüntetésre ítélik. 

5 évvel később, Byun Jae-wook egy jóképű szélhámossal találkozik a börtönben. Chi-won tud Byun Jae-wook esetéről. Az ügyész úgy érzi, Chi-won véghez viheti tervét a börtön falain kívül. Korábbi ügyészi ismereteinek köszönhetően eléri, hogy Chi-won-t felmentsék. A volt ügyész ellentámadásra készül, hogy bosszút állhasson azokon, akik csapdába csalták. Azonban úgy tűnik, Chi-won kibúvót keres és megpróbál elmenekülni Byun Jae-wook elől. 

Főszereplők: 
Hwang Jung-Min - Byun Jae-wook
Gang Dong-Won - Chi-won
Lee Sung-Min - Woo Jong-gil
Park Sung-Woong - Min-woo


A felirat a 720p.HDRip.H264-SS verzióhoz készült!

Megjegyzések

  1. Ó nagyon köszönöm, örülök, hogy vki bevállalta. Filmekhez kicsit nehéz hozzájutni. :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm :) :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, a fordítást!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Lili...begyűjtve!!♥

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm a fordítást.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen.:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen itt is! :)

    VálaszTörlés
  8. Szia Lili! Sajnos nem működik nálam a Sabercates letöltés és nem tudom megszerezni a feliratot. El tudnád küldeni vagy esetleg fel tudnád tölteni máshová?

    VálaszTörlés
  9. Kedves Lili!
    jöttem megköszönni neked a felirat elkészítését, és Hayakonak jó hirként emlitem, hogy nekem sikerült letötleni a feliratot onnan, kivártam a visszaszámlálást, középső oszlopban maradvaa, szürkén de aktivan lévő gonbra klikk után még egy ellenőrzés jön h nem vagyok robot, és aztán letölt 3 mp alatt. remélem ujra sikerrel jársz te is. a Film nekem remekmű kategória.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, Hayako-nak pedig azóta elküldtem a feliratot :)

      Törlés
  10. Egyetértek Juuddal, ez egy remekmű. Maga a téma itt se sajátos, de miért is lenne, már mindent megfilmesítettek 100-szor, viszont a színészek itt is színt visznek a karakterbe. Kang Dong Wont például egy szigorú papként láttam, most meg egy kisstílű csalóként. Jól játszik a fiú. Hwang Jung Min is nagyon jól hozza a kissé erőszakos ügyészt és a többiekre se volt panaszom. A felirat nagyon jó lett, köszönet érte! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kang Dong Won vitte a pálmát, de nagyon! Csak annyit tudok mondani; bombastic :D

      Törlés

Megjegyzés küldése