Szabad szombat, új dizájn és a blog jövője

Egy kis szösszenet. 
Túl a vizsgán úgy érzem most magam, mintha hat kiló esett volna le a vállamról egy szempillantás alatt. Az eredménnyel is viszonylag elégedett vagyok, ma pedig még a nap is sütött a kedvemért!

Hihetetlenül felemelő érzés volt tegnap úgy hazajönni az iskolából, hogy nem vártak rám az angol tételek! Illetve, hogy angolozás helyett tudtam pihenni és ha már sorozatokról beszélünk, akkor a Shut Up! Flower Boy Band 5. részét is megnézhettem. A sorozatot egyébként mindenkinek ajánlom, nekem nagyon jót tett tegnap este! :) Tudom, hogy holnap már megint tanulnom kell, hiszen attól, hogy én osztályozó-vizsgáztam az iskolában ugyanúgy folyt a tanítás, és dolgozatokra kell tanulnom. De a mai este még az enyém és hogy valami hasznosat is tegyek, kicsit átalakítottam a blog dizájnját, ami így szerintem sokkal jobban néz ki. Az előző kicsit szerintem túl világos volt és hm...unalmas. Legalábbis szerintem. Ráadásul változtatás bármikor jöhet! Még egyszer köszönöm mamocának a véleményét, remélem másnak is tetszik az új dekor. Kicsit romantikusra vettem a figurát! 

Hamarosan újra fordítani fogok, de ma még nem volt időm. Pontosabban 5 percet azért fordítottam, szóval legalább 20 percet ezzel is foglalkoztam. Csak szépen lassan! Sajnos ha az ember egy ideig csak egy dologra - esetemben az angolra - fókuszál sok mindent el tud hanyagolni maga körül. Így ma takarítottam és pihentem. Mert jár. De hogy szebben fogalmazzak, egy mindenki által ismert reklám szövegét idézem: Mert én megérdemlem! Addig viszont összegyűjtöttem néhány tervemet a blog jövőjével kapcsolatban: 

- Fordítások
Természetesen folyamatosan fogok sorozatokat fordítani, ez nem is lehet kérdés
- Több gondolat/Off bejegyzés
Tervezem hogy erről-arról is írok Nektek, ami természetesen érinti majd a doramák világát! Hasonlóra is számíthattok, mint a TOP 10 Dorama-betétdal listám
- Life in Korea 
Nos, ennek a "rovatnak" jövőjéről még nem tudok pontos választ adni, de az biztos, hogy valamilyen formában visszatér! Az hogy melyikben, a jövőn és rajtam múlik! De nem feledkeztem meg róla!
- Sorozat ajánlók/vélemények
Gondolom nem szükséges a magyarázat. Az általam már látott sorozatokat fogom véleményezni és értékelni a legelejétől. Mivel egy értékelés írása sem fél perces munka, ezek is lépésről-lépésre érkeznek majd, és nem tudom pontosan mikor. Remélem érdekelni fog Titeket! 
- Kommunikáció/Aktív kapcsolattartás
Ahogy eddig is, úgy a továbbiakban is válaszolok minden kérdésetekre és kommentetekre, ezért kérem, hogy bátran írjatok, mert nagyon örülök, amikor a postaládámba érkezik az értesítés egy-egy újabb hozzászólásról! :) 

És mint eddig, a továbbiakban is törekszem a tökéletes és minőségi munkára! Mind a fordítások, mind az írások terén! A kritikákat véleményeket továbbra is várom! 

Köszönöm, hogy eddig is velem tartottatok!
Sziasztok!  


Megjegyzések

  1. Szia!
    Csuda klassz lett az új oldalad. Fiatalos, érthető. Egyszóval: Nagyon tetszik.
    Gratulálok ismét, a sikeres vizsgához!Jó érzés lehet, én már azt is elfelejtettem, milyen volt átélni a fiaim sikeres vizsgáit, nem hogy az enyémet.
    A betervezett munkáid érdekesnek ígérkeznek. Nagyon várom, az úti beszámoló folytatását is. Pihenj, töltődj,hogy újra jó kedvűen tele életerővel kezdhess az új terveid megvalósításához!
    Edit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Edit! :)
      Nagyon örülök, hogy tetszik!
      Ohh én csak most fogok ezzel megismerkedni. Érettségi majd egyetem... :)

      Törlés

Megjegyzés küldése