FORDÍTÁS: Secret of the Three Kingdoms 49-54.része [Vége]


Secret of the Three Kingdoms
[A három királyság titka]
49-54.rész
Befejezés

Egy végtelenül hosszúnak tűnő, ámde annál különlegesebb, sokrétűbb sorozat fordítását fejeztem be.
Köszönöm minden nézőmnek, hogy velem tartottak! A végtelen türelmeteket, amivel megajándékoztatok, amikor sok esetben kevés időm jutott a fordításra. Remélem, nem bántátok meg hogy elkezdtétek a sorozatot és a befejező részek is tetszeni fognak! Én megkönnyeztem a végét; Hozzám nőttek a karakterek, a történet, hiszen több, mint egy évig a napjaim részei voltak. Tovább tartott, mint a General and I, de azt kell mondjam, még annál is jobb sorozatról beszélünk.


Akik esetleg csak most kezdenének neki, nem fogják megbánni, ne ijesszen el titeket, hogy hosszú, esetleg az, hogy kínai!
Nem fantasy, hanem történelmi, és az alaptörténettől eltekintve, valósághű. Bepillantást enged a Három királyság korának viharos éveibe, amikor a meggyengült Han birodalom császára még megmaradt erejével próbál egy népet irányítani, és hisz abban, hogy békét hozhat a birodalomba. 
Jó szórakozást hozzá!


Nekem abszolút a kedvencemmé vált, és a sorozatnak hála jobban elmélyültem a kínai történelem tanulmányozásában. Meghozza hozzá a kedvet!

Kiváló színészek fantasztikus játéka! Nemcsak a főszereplők, de a mellékszereplők mind, egytől egyig, remek alakítást nyújtanak!

Még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy velem tartott!
És nem utolsó sorban boldog Húsvétot kívánok mindenkinek!
Maradjatok otthon!
Milly   


Megjegyzések

  1. Köszönöm szépen a munkádat. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a kitartó munkádat ! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a munkádat!
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
    Vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Milli!Ez nagyszerű volt,mind a te fordítói munkád,mind a sorozat.Köszönöm szépen az élményt,sok izgalmas estét kaptam általad.Üdv.Paggy

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése