OFF: GDPR!


Sziasztok! 

Az oldal jobb link listájának tetején elérhetővé vált az adatkezelési tájékoztató. Még keresem, milyen úton-módon tudom nagyítani, mert ez a betűméret maximum egy egérnek olvasható, aki közvetlen közelről és nagyítóval bámulja a monitort. Addig is, amíg keresem a megoldást a problémára, elmondom miért volt erre szükség, HA szükség volt. 

Május végén életbe lépett az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete, amit a legtöbben csak GDPR-ként emlegetnek. A két éves türelmi idő lejárta után mindenkit elárasztottak az email-ek, amelyben megerősítő választ várt a kedvenc cipőboltunk, mobiltelefon-alkalmazásunk... szinte az összes olyan cég, ahol adatainkat elektronikusan tárolják (ergo, kb. minden). 

Habár én sem tudok sokat erről az egészről, illetve hogy nekem mit kellene tennem ahhoz, hogy ennek a rendeletnek megfeleljek, igyekeztem egy épkézláb tájékoztatót készíteni, ami remélem, teljes mértékig lefedi az oldal és a Blogger szolgáltató adatkezelését. Amennyiben kedves olvasóm, ha te vagy egy ismerősöd szakértője a témának, kérlek, írj, hogy mi hiányzik még. :) 

Megjegyzések