ELŐZETES: Secret of the Three Kingdom


A kínai sorozatoknak van egyfajta varázsa. Valamiféle különleges mesebeli, fényűző, de mégis ártatlanságot sugalló aura lengi körül őket. Úgy vélem, pont ezt a fajta tiszta szépséget és varázslatot fogjuk látni A három királyság titkában is, aminek szintén beterveztem a fordítását, miután elküldték nekem az előzetesét! Valami csodaszép!


Ami biztos, hogy a sorozatot majd csak a szünetem után, és nagy valószínűséggel a Thousand Days' Promise vége felé, esetleg a felénél fogok belekezdeni! Amennyiben addig nem jelentkezik senki, hogy hamarabb nekilátna. Akkor természetesen szívesen átadom a fordítás lehetőségét! Most pedig lássuk, miről is szól ez az 54 részes történelmi filmsorozat;
A sorozat Xian császár (Ma Tian Yu) és a nagy hatalommal rendelkező Cao Cao hadúr (Tse Kwan Ho) közti viszálykodást mutatja be nekünk. A történetünk Wang ágyas ikreinek születésekor kezdődik; Liu Xie (a későbbi Xian császár) és Liu Ping ugyanabban a percben születnek. Annak érdekében, hogy gyermeikeit megvédje a császárnétól, Wang ágyas a palotában neveli Liu Xiét, míg másik gyermekét egy bizalmasával kiviteti a palotából. Tizennyolc évvel később a gyenge és betegeskedő Liu Xie visszahívja fivérét a palotába, hogy Liu Ping helyettesítse őt a Han dinasztia császáraként. Cao Cao ravasz tanácsadója, Guo Jia (Sunny Wang) gyanakodni kezd Liu Ping valódi kilétére, azonban Sima Yi (Elvis Han) és Fu Shou császárné (Wan Qian) segítségével sikerül Liu Pingnek féken tartania az ambíciózus Cao családot.


Megjegyzések

  1. Kedves Milli!Nagyon örülök a választásodnak ! Megszeretném kérdezni hogy mien verziót és honnan szertnéd leszedni? Hogy betudjam én is szerezni mire majd elkezded a munkát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) AvistaZ-ról fogom letölteni, de odáig még bocsi, nem jutottam el :D De majd mindenképp közzéteszem!

      Törlés

Megjegyzés küldése