Megnyitottam!

Sziasztok! 


Már rég tervben volt, hogy létrehozok egy oldalt (végül blogot) ahol megosztom a saját felirataimat, és végre eljutottam idáig is! Úgyhogy üdvözöllek kedves olvasó! 



Mostantól innen is infókat kaphattok a jelenlegi és tervezett fordításokról illetve azoknak elérhetőségeiről/letöltési linkjeiről. 


Elsőként Lídiával (jinjjadorama) folytatjuk a Golden Time című sorozatot! :) Hamarosan felkerül a 18. rész, ami jelenleg is ellenőrzésen esik át és már folyamatban van a 20. rész gyártása is! Amint kész vagyok vele továbbküldöm, de előtte természetesen már a 19. rész (Lídia jóvoltából) is elkészül. Személy szerint nagyon örülök, hogy Lídia újra köztünk van és folytatjuk a fordításokat. 

Miután a Golden Time teljesen elkészül tervezek még fordítani, szóval figyeljetek :) 


Addig is kellemes ünnepeket kívánok és sok jó sorozatot a fa alá! :)

Megjegyzések

  1. Lili Horváth, gratulálok Bloghoz és nagyon jó ötletnek tartom, hogy saját oldalad van! Jó munkát és sok látogatót a blogon!!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Köszönöm az infókat. Oldalad elmentve... :-)
    Üdv: anoli

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, várlak máskor is szeretettel :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Köszönöm az információkat. További sok látogatót kívánok.Kati.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Lili, előre is köszönöm, nagy öröm nekem ez a fordítás.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm ..remek ötlet volt ..sok sikert kívánok a fordításaidhoz...

    VálaszTörlés
  7. nagyon örülők, újabb fordítói oldal bővült a könyvjelzöm én gyűjtögetek úgy nézem ezért biztos hogy jövök az oldaladra,minden jót kívánok ehhez az önkéntes munkádhoz hogy még több doramát nézünk mi( sokan )nyelvismeret hiányában is tudjuk élvezni őket ezt a hozzád hasonló kedves embereknek köszönhetjük.
    Nagyon boldog karácsonyt kivánok

    VálaszTörlés
  8. Szia Lili! Örülök, hogy bővíted a fordítói oldalt, köszöntelek és többször a látogatód leszek. Kívánom, hogy neked is és természetesen nekünk (csak) szórakozni vágyóknak is sok örömünk kívánságunk teljesül

    Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok
    Üdvözlettel: mamoca

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok az oldaladhoz kedves Milly,külön öröm számomra,hogy Lidiával folytatjátok a Goldein Time-ot.már nagyon vártamköszönőm,és ha nem haragszol meg kérdezném,hogy esetleg nem -e lenne kedvetek leforditani Lee Sung Woo-tól az All About My mom cimű sorit igaz kicsit hosszú de nagyon jónak tünik,ha esetlge igen azt külön meg köszöném további jó munkát és szépnapot Kellemes Ünnepeket kivánok Keri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ilike Pintér!
      Köszönöm a kommentedet, még átgondolom. Egyedül egy ilyen hosszú sorozatot nem nagyon vállalnék be, de ha jelentkezik valaki társfordítónak akkor esetleg.

      Törlés
  10. Köszönöm, hogy újra élvezhetjük a fordításokat!Sok sikert minden területen.!Kata58

    VálaszTörlés
  11. Elmentettem a blogodat, köszönöm. Már kétszer írtam de letűnt a nihilbe. Valamit rosszúl csinálok?
    Ági

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm szépen! Gyakran látogatlak majd. ☺

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok a blogodhoz Lili, és kivánok sok sok látogatót az oldalnak! Üdvözlettel:Enikő

    VálaszTörlés
  14. Gratula a blogodhoz,elmentve,és további jó munkát kívánok.

    VálaszTörlés
  15. Köszönöm a fordításodat! Most éppen ezt a sorit nézem az indán! Örülök,hogy végig tudom nézni majd Nektek, Neked köszönhetően! Elmentettelek, és figyelemmel kísérem a munkádat! KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  16. Kedves Lili!
    Gratulálok a Bloghoz, nagyon szép.Ha, szabad egy észrevételt tennem, akkor a halvány, világos színű betűket erősebb és valamivel sötétebb színnel cserélném le. Nekem nagyon nehezen olvasható, egészen meg kellett nagyítani az oldalt, hogy eltudjam olvasni.Remélem nem haragszol ezért a javaslatért.A fordításhoz kívánok lendületet, kitartás, jó egészséget.A közelgő ünnepekre jó pihenést, boldogságot, szeretet családi körben. Addig is szeretet teljes üdvözlet: Marcsi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése